Kladdkaka med kanel

Kladdkaka med kanel

Betyg

(56 st)

Kladdkaka med smak av kanel är en kanske lite oväntad men mycket god kombination. En klick lätt vispad grädde passar underbart till denna kladdkaka.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret. Rör ihop ägg och socker i en bunke. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen 17–20 min tills kakan är torr på ytan men fortfarande känns lite lös i mitten. Låt kakan svalna.

Toppentopping och goda tillbehör

 

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem