Kladdkaka med hallon

Kladdkaka med hallon

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(330 st)

Härligt kladdig kladdkaka som är enkel att göra. Söt choklad och syrliga hallon är en oemotståndlig och klassisk smakkombination.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 14 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Rör i hallonen så att de tinar. Lyft kastrullen från värmen. Rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och sist mjölet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen 20–25 min. Låt kakan kallna. Pudra över lite florsocker.

Toppentopping och spännande tillbehör

 

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem