Kladdkaka i långpanna med kolakvarg

Kladdkaka i långpanna med kolakvarg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(125 st)

Härligt chokladig kladdkaka som toppas med dulce de leche. Perfekt att bjuda på när det är många runt bordet.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 25 bitar

Topping:

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Låt svalna något och rör samman med ägg, socker, mjöl, kakao och vaniljsocker. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Rör ner den i smeten. Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen 20-25 min. Låt svalna. Rör ihop kvarg och den karamelliserade mjölken. Skär kakan i bitar och servera med en klick topping.

Näringsvärden, per bit, inkl kvarg

  • Energi: 310 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa: