Kikärtsyoghurt

Kikärtsyoghurt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

En grekisk släkting till hummus smaksatt med rosmarin och yoghurt. Rosmarin gör att röran blir extra god till lamm, kyckling och fläsk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Garnering:

  • 2 msk kallpressad rapsolja
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 tsk finhackad färsk rosmarin
  • ev 3 svarta oliver

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skölj kikärtornaoch låt dem rinna av. Blanda alla ingredienser och mixa till en slät kräm. Ringla över olja och strö på paprikapulver och rosmarin. Toppa ev med några svarta oliver.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 170 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag