Kikärtspilaff

Kikärtspilaff

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(92 st)

God risrätt som förgyller även den enklaste middagen! Kikärtorna ger härligt tuggmotstånd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka löken. Fräs lök och saffran i smör i en gryta. Rör i riset och häll på buljongen. Låt det koka under lock ca 20 min. Skala och hacka vitlöken. Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Spola kikärterna i kallt vatten. Fräs vitlök och paprika i smör i några min. Blanda ner det och kikärterna i riset. Smaka av med salt och peppar. Låt allt bli varmt. Servera med crème fraiche och bröd.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem