Kebab med vitlök
30 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•
Ett roligare sätt att grilla färs är att göra kebabspett. Så gott att ingen kommer sakna hamburgaren.
Ingredienser
|
Nötfärs
|
400 g |
|---|---|
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Sambal oelek
|
½ tsk |
|
Mald malen spiskummin
|
1 tsk |
| 1 dl |
Sås:
| 2 dl | |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Finhackad gul lök
|
1 msk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Strösocker
|
2 krm |
|
Couscous
|
4 dl |
|---|---|
| 2 msk |
|
Blandad grönsallad
|
65 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
609 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,3 g |
| Protein: | 22,2 % | 33,2 g |
| Fett: | 36 % | 24,8 g |
| Kolhydrater: | 41,8 % | 62,6 g |