Kavring med vilttopping

Kavring med vilttopping

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Aptitretare med nordiska smaker. Servera till drinken eller som förrätt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

  • 100 g rökt viltkött t ex renstek
  • 1½ dl Arla Köket Kesella® kvarg Kesella® kvarg 10%
  • 1 tsk osötad senap
  • 3 msk hackad färsk gräslök
  • ½ krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 8 skivor kavring
  • 100 g löjrom

Gör så här:

Gör så här:

Hacka köttet och blanda med kvarg, senap, gräslök, salt och peppar. Tryck ut 16 rundlar av kavringen med hjälp av ett glas. Hit kan man förbereda. Lägg rensteksröran på bröden. Garnera med löjrom, gräslök och nymalen svartpeppar.

Tips:

Är löjrommen för lös? Låt den rinna av genom en sil så blir den fastare och lättare att garnera med.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem