Kavring med vilttopping

Kavring med vilttopping

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Aptitretare med nordiska smaker. Servera till drinken eller som förrätt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

  • 100 g rökt viltkött t ex renstek
  • 1½ dl Arla Köket Kesella® kvarg Kesella® kvarg 10%
  • 1 tsk osötad senap
  • 3 msk hackad färsk gräslök
  • ½ krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 8 skivor kavring
  • 100 g löjrom

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Hacka köttet och blanda med kvarg, senap, gräslök, salt och peppar. Tryck ut 16 rundlar av kavringen med hjälp av ett glas. Hit kan man förbereda. Lägg rensteksröran på bröden. Garnera med löjrom, gräslök och nymalen svartpeppar.

Tips:

Är löjrommen för lös? Låt den rinna av genom en sil så blir den fastare och lättare att garnera med.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag