Kavring med vilttopping

Kavring med vilttopping

15 min Förrätt
Aptitretare med nordiska smaker. Servera till drinken eller som förrätt.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Hacka köttet och blanda med kvarg, senap, gräslök, salt och peppar.
  • Tryck ut 16 rundlar av kavringen med hjälp av ett glas. Hit kan man förbereda.
  • Lägg rensteksröran på bröden.
  • Klicka på löjrom och garnera med gräslök och nymalen svartpeppar.
Klart!
Tips:

Är löjrommen för lös? Låt den rinna av genom en sil så blir den fastare och lättare att garnera med.

Ingredienser

Rökt renstek eller annat rökt viltkött
100 g
1½ dl
Osötad senap
1 tsk
Hackad färsk gräslök
3 msk
Salt
½ krm
Svartpeppar
1 krm
Kavring
8 skivor
Löjrom
100 g