Karins lätta kycklingpaté

Karins lätta kycklingpaté

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Impa med hemlagad paté! Karins är både lätt att laga och lätt i sitt innehåll.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Grovhacka kycklinglevern. Skala och finhacka den gula löken och vitlöken. Stek lever och lök i smör i en stekpanna. Blanda färsen med salt, peppar, timjan, mjöl och ägg. Rör i lever, lök och crème fraiche. Häll smeten i en smord, avlång ugnssäker form, ca 1 1/2 liter. Grädda i mitten av ugnen ca 1 tim.

Tips:

2 msk konjak eller sherry i färsen är aldrig fel.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem