Kardemummavåfflor med yoghurt och honung

Kardemummavåfflor med yoghurt och honung

Betyg

(13 st)

Våfflor för dig som älskar kardemumma, nötter och honung. Detta recept funkar även att bjuda på till brunch eller dessert.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 st

Tillbehör:

Gör så här:

Gör så här:

Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, bakpulver, salt, socker och kardemumma i en bunke. Vispa i mjölk, kvarg, smör och ägg till en slät smet. Låt smeten och svälla en stund. Hetta upp våffeljärnet. Pensla med lite smör innan första våfflan gräddas. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna. Lägg på en klick matyoghurt, ringla honung över och toppa med nötter.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem