Kantarellsmörgås med rädissallad
30 min
•

De första kantarellerna brukar vara godast att äta som de är, på en smörgås. Här i gott sällskap av en krispig sallad med rädisor och kummin.
Ingredienser
Kantareller
|
300 g |
---|---|
Schalottenlökar
|
2 |
Vitlöksklyfta
|
1 |
2 msk | |
1½ dl | |
Surdegsbröd
|
4 skivor |
1 dl | |
Salt och peppar
|
Rädissallad:
Rädisor
|
12 |
---|---|
Tsk kumminfrö
|
1 |
Flingsalt
|
½ tsk |
Olivolja
|
2 tsk |
Gör så här
Näringsvärden, per st
Energi:
360 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 7 g |
Kolhydrater: | 20 g |
Fett: | 27 g |

