Lantbröd med kantareller och rucola

Lantbröd med kantareller och rucola

Betyg

(2 st)

Matig och smakrik smörgås toppad med persilja och knaperstekt bacon.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Stek kantarellerna i smör och smaka av med salt och peppar. Stek parmaskinkan i en torr stekpanna så den blir spröd och tar lite färg. Lägg upp på hushållspapper. Lägg rucola på brödskivorna. Lägg skivor av Castello white, kantareller och parmaskinkan ovanpå.

Tips:

Kör smörgåsen lätt i mikron och låt osten smälta ner över sallad och svamp!

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem