Lantbröd med kantareller och rucola

Lantbröd med kantareller och rucola

15 min
Huvudrätt
Matig och smakrik smörgås toppad med persilja och knaperstekt parmaskinka.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/lantbrod-med-kantareller-och-rucola/

Gör så här

  • Stek kantarellerna i smör, salta och peppra.
  • Stek parmaskinkan i en torr varm stekpanna så den blir spröd och tar lite färg.
  • Lägg rucola på brödskivorna. Lägg skivor av Castello white, kantareller och parmaskinkan ovanpå.
Klart!

Kör smörgåsen lätt i mikron och låt osten smälta ner över sallad och svamp!

Ingredienser

Kantareller
400 g
1 msk
Salt och peppar
Parmaskinka
4 skivor
Rucola
150 g
Rostat lantbröd
4 skivor