Kanelpannacotta med lingon

Kanelpannacotta med lingon

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(79 st)

Kanelpannacotta är en smakfull variant av den klassiska desserten. Vi gör den med gräddfil som inte kokar med, utan tillsätts samtidigt som gelatinet. Enkelt och ljuvligt gott.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl lingon
  • 1 dl strösocker

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Låt gelatinet ligga i kallt vatten 5 min. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp grädde, vaniljfrön, socker och kanel. Låt svalna något. Rör ner gelatinet och sedan gräddfilen. Häll upp i glas och låt stelna i kyl ca 3 tim. Koka upp lingon och socker. Låt kallna. Häll lingonen på pannacottan. Låt stå i kyl till 30 min innan servering.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag