Kanelpaj

Kanelpaj

Betyg

(89 st)

Kryddiga desserter är populära i Sydafrika. Kanelpajen är ljuvlig med en kopp rooibos-te.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 bitar

Fyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Blanda ner mjöl, bakpulver och socker och rör ihop till en deg. Tryck ut den i en pajform med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Vispa ihop grädde, socker, kanel och mjöl. Häll fyllningen i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Låt svalna och servera pajen kall.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem