Kanelkakor
25 min
Fika
Frysbar
•
Dessa kanelkakor är små, spröda och härligt doftande av kanel – en riktig klassiker till kaffet eller som något gott efter maten. Kombinationen av rårörsocker, havregryn och smör ger kakorna en ljuvligt knäckig yta och mjuk insida. Enkla att baka, svåra att motstå!
Nytt
Ingredienser
| 100 g | |
|
Strösocker
|
1 dl |
|
Rårörsocker
|
1 dl |
|
Ägg
|
1 |
|
Vetemjöl
|
2 dl |
|
Havregryn
|
1 dl |
|
Malen kanel
|
1 tsk |
|
Bakpulver
|
1 tsk |
|
Salt
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
68 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 4,2 % | 0,7 g |
| Fett: | 40 % | 3,1 g |
| Kolhydrater: | 55,8 % | 9,4 g |