Kallrökt lax  med picklad rödlök

Kallrökt lax med picklad rödlök

Betyg

(0 st)

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Syrad rödlök:

  • 1 rödlök
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Börja med den syrade rödlöken. Skala och skiva löken i tunna skivor. Blanda med vinäger och socker, låt stå 1 tim. Bred färskost på brödskivorna, riv över pepparrot. Lägg på sallad. Dela, kärna ur och skiva avokadon. Skär citronen i klyftor, plocka dillen och klipp krassen. Fördela lax och avokado på brödskivorna. Toppa med syrad rödlök, dill, krasse och svartpeppar. Servera med citronklyftor.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 370 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem