Kall sås med ingefära och rosmarin

Kall sås med ingefära och rosmarin

Betyg

(107 st)

En härlig kall sås på gräddfil med smak av ingefära och rosmarin som ger såsen lite sting. Gott till lamm, kyckling och grillat.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • ½ tsk hackad färsk rosmarin
  • 1 krm salt
  • 2 krm strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Blanda gräddfil med övriga ingredienser. Låt stå ca 30 min i kyl.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 70 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 2 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem