Kall sås med ingefära och rosmarin

Kall sås med ingefära och rosmarin

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(108 st)

En härlig kall sås på gräddfil med smak av ingefära och rosmarin som ger såsen lite sting. Gott till lamm, kyckling och grillat.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • ½ tsk hackad färsk rosmarin
  • 1 krm salt
  • 2 krm strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Blanda gräddfil med övriga ingredienser. Låt stå ca 30 min i kyl.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 70 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 2 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem