Gräddsås till kalkon

Gräddsås till kalkon

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Äkta gräddsås gjord på vispgrädde, buljong och steksky från kalkon och smaksatt med vitlök lagerblad och timjan. Nästintill ett måste till ugnsstekt kalkon.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka ihop buljong, kalkonens ryggrad, lagerblad, vitlök och timjan ca 15 min. Häll på grädde och skyn från långpannan med kalkonen. Rör ihop smör och mjöl, vispa ner det i såsen. Låt såsen koka ca 10 min. Sila såsen och tillsätt citronsaft och soja.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 200 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem