Kalkon med örter
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Kalkon är lätt att variera och enkelt att tillaga! Här serverar vi kalkon i ett recept tillsammans med örtig crème fraiche - både gott och nyttigt!
Ingredienser
|
Kalkonfilé
|
250 g |
|---|---|
| 2 dl | |
| 1 msk | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Hönsbuljong
|
1½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
160 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 42,1 % | 16,6 g |
| Fett: | 50,8 % | 9,2 g |
| Kolhydrater: | 7,1 % | 2,8 g |