Kalasgoda minipizzor

Kalasgoda minipizzor

30 min Buffé Mellanmål
Minipizza med rykande åtgång! Variera med favoritpålägget eller låt alla göra sin egen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/kalasgoda-minipizzor/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250°.
  • Rör ihop pizzamix och vatten till en jämn och smidig deg.
  • Kavla ut degen tunt på lätt mjölat bakbord. Tryck ut rundlar med t ex ett glas, 6 – 7 cm i diameter.
  • Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  • Samla ihop resten av degen och kavla ut den på nytt. Tryck ut fler rundlar. Bred tomatsåsen på bottnarna.
  • Skär skinkan i strimlor. Lägg på skinka och majs, strö över osten.
  • Grädda pizzorna i mitten av ugnen 7 – 9 min.
Klart!

Ingredienser

Pizzamix
2½ dl
Vatten
¾ dl
Italiensk tomatsås
½ dl
Rökt skinka
6 skivor
Majskorn
1 dl
1½ dl