Jordgubbsdessert på italienska

Jordgubbsdessert på italienska

Betyg

(53 st)

Färska jordgubbar och italienska kex gör den här desserten till något alldeles extra.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Ta undan 4 jordgubbar till garnering och skär resten i små bitar. Blanda kvarg, yoghurt, jordgubbsbitar och florsocker. Dela kexen i bitar. Varva smeten och kexen i 4 små glas. Pudra över lite kanel och garnera med de hela jordgubbarna.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem