Jordgubbsdessert på italienska

Jordgubbsdessert på italienska

15 min Efterrätt
Färska jordgubbar och italienska kex gör den här desserten till något alldeles extra.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/jordgubbsdessert-pa-italienska/

Gör så här

  • Ta undan 4 jordgubbar till garnering och skär resten i små bitar.
  • Blanda kvarg, yoghurt, jordgubbsbitar och florsocker. Dela kexen i bitar.
  • Varva smeten och kexen i 4 små glas.
  • Pudra över lite kanel och garnera med de hela jordgubbarna.
Klart!
Energi:

175 kcal

Protein: 7 g
Kolhydrater: 24 g
Fett: 7 g

Ingredienser

Färska jordgubbar
½ liter
1½ dl
1 dl
Florsocker
2 msk
Savoiardikex
4
Malen kanel
½ tsk