Jordgubbsdessert på italienska

Jordgubbsdessert på italienska

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(61 st)

Färska jordgubbar och italienska kex gör den här desserten till något alldeles extra.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Ta undan 4 jordgubbar till garnering och skär resten i små bitar. Blanda kvarg, yoghurt, jordgubbsbitar och florsocker. Dela kexen i bitar. Varva smeten och kexen i 4 små glas. Pudra över lite kanel och garnera med de hela jordgubbarna.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag