Jordärtskockssoppa med päron

Jordärtskockssoppa med päron

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(32 st)

Recept på en underbart god soppa. Päron och jordärtskockor är en suverän smakkombination.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala jordärtskockor och lök och skär i bitar. Fräs dem med fänkål i smör. Tillsätt vin och buljong, koka tills jordärtskockorna är mjuka, ca 10 min. Mixa soppan slät. Tillsätt grädde och koka upp, smaka av med salt och peppar. Kärna ur och hacka päronet fint. Häll upp soppan i djupa tallrikar och garnera med färsk timjan och ringla ev över lite olivolja. Servera tillsammans med päron och crème fraiche.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag