Janssons frestelse med oliver och citron
45 min
Frysbar
•

Janssons frestelse på nytt sätt, smaksatt med oliver och citron. Servera frestelsen i ansjovisburkarna och toppa med dillvippor och krispiga chips.
Ingredienser
Ansjovisfilé à 55 g
|
4 burkar |
---|---|
Gul lök
|
½ |
Potatis
|
200 g |
1 msk | |
1 dl | |
½ dl | |
Citron
|
rivet skal av ½ |
Salt
|
½ tsk |
Grovmalen svartpeppar
|
1 krm |
Gröna oliver, ca 30 g
|
10 |
Ströbröd
|
1 msk |
Topping:
Potatischips, saltade
|
|
---|---|
Plockad färsk dill
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
395 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 14,2 % | 13,8 g |
Fett: | 61 % | 27,3 g |
Kolhydrater: | 24,8 % | 24,1 g |

