Italienska fiskspett

Italienska fiskspett

30 min Huvudrätt
Skinka ger fisken fin smak och gör att den håller ihop på grillen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Dela fisken i 12 bitar. Strö över peppar och citronskal.
  • Dela skinkan i halvor på längden. Vira en skinkskiva runt varje fiskbit och trä upp dem på 4 blötlagda träspett.
  • Dela, kärna ur och tärna tomaterna. Skiva salladslöken.
  • Fräs löken snabbt i smör-&rapsolja. Tillsätt crème fraiche, rör ner tomaterna och koka upp.
  • Pensla fiskspetten med smör-&rapsolja och grilla dem ca 6 min.
Klart!
Energi:

430 kcal

Protein: 35 g
Kolhydrater: 35 g
Fett: 15 g

Ingredienser

Koljafilé
600 g
Svartpeppar
1 krm
Citron
rivet skal av 1
Lufttorkad skinka
6 skivor
Tomater
2
Salladslökar
2
2 msk
2 dl