Italienska fiskspett

Italienska fiskspett

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(39 st)

Skinka ger fisken fin smak och gör att den håller ihop på grillen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Dela fisken i 12 bitar. Strö över peppar och citronskal. Dela skinkan i halvor på längden. Vira en skinkskiva runt varje fiskbit och trä upp dem på 4 blötlagda träspett. Dela, kärna ur och tärna tomaterna. Skiva salladslöken. Fräs löken snabbt i smör-&rapsolja. Tillsätt crème fraiche, rör ner tomaterna och koka upp. Pensla fiskspetten med smör-&rapsolja och grilla dem ca 6 min.

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 35 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem