Italiensk mandelfisk

Italiensk mandelfisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(108 st)

30 min

Prova! Du kommer att äta fisk oftare. En enkel men jättegod fiskrätt som snabbt blir en favorit.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • färsk basilika

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Lägg den i en smord ugnssäker form. Salta och peppra.
  2. Bred över crème fraiche och strö på mandel. Stek i mitten av ugnen 20–25 min. Toppa ev med lite basilikablad vid servering.

Tips:

Om du gillar mer hetta, ta lätt crème fraiche paprika&chili istället.

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag