Italiensk mandelfisk

Italiensk mandelfisk

Betyg

(274 st)

Prova! Du kommer att äta fisk oftare. En enkel men jättegod fiskrätt som snabbt blir en favorit.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda fisken med salt och peppar. Bred över crème fraiche och strö på mandel. Stek i mitten av ugnen 20–25 min.

Tips:

Om du gillar mer hetta, ta lätt crème fraiche paprika&chili istället.

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem