Italiensk fiskboll

Italiensk fiskboll

20 min Huvudrätt
Den populära pizzasmaken passar även till fiskbullar. Pasta är oväntat gott till!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/italiensk-fiskboll/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Häll soppan i en ugnssäker form. Låt fiskbullarna rinna av och lägg dem i formen.
  • Strö över oregano och ost. Gratinera i övre delen av ugnen 10–15 min.
  • Servera med kokt pasta och vitkålssallad.
Klart!

Variera genom att byta fiskbullar mot 500 g fiskfilé. Öka på tiden i ugnen med ca 5 min.

Energi:

505 kcal

Protein: 20 g
Kolhydrater: 65 g
Fett: 17 g

Ingredienser

Fiskbullar i buljong
750 g
3 dl
Torkad oregano
1 tsk
1 dl