Jordgubbar med ingefärssås med citronmeliss

Jordgubbar med ingefärssås med citronmeliss

Betyg

(18 st)

Jordgubbar med härlig sås med citronmeliss och ingefära som ger jordgubbarna ett extra lyft. God variant på sås till jordgubbarna istället för grädde.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

  • 2 dl Arla® vispgrädde
  • 1 äggula
  • ½ dl florsocker
  • 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg Kesella® kvarg 10%
  • 1 msk hackad citronmeliss
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 1 liter färska jordgubbar

Gör så här:

Gör så här:

Vispa grädden till ett fast skum. Rör i övriga ingredienser. Servera till färska jordgubbar

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 265 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem