Jordgubbar med ingefärssås med citronmeliss

Jordgubbar med ingefärssås med citronmeliss

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(18 st)

Jordgubbar med härlig sås med citronmeliss och ingefära som ger jordgubbarna ett extra lyft. God variant på sås till jordgubbarna istället för grädde.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

  • 2 dl Arla® vispgrädde
  • 1 äggula
  • ½ dl florsocker
  • 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg Kesella® kvarg 10%
  • 1 msk hackad citronmeliss
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 1 liter färska jordgubbar

Gör så här

Gör så här

Vispa grädden till ett fast skum. Rör i övriga ingredienser. Servera till färska jordgubbar

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 265 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa: