Ingefärsglass med punsch

Ingefärsglass med punsch

Betyg

(48 st)

Festglass är glas som står färdig i frysen. Garnera med chokladdoppade physalis.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Garnering:

  • 50 g mörk choklad
  • physalis

Gör så här:

Gör så här:

Riv ingefäran grovt. Vispa ihop äggulor och florsocker. Vispa grädden och blanda ner ingefära, äggblandning och punsch. Häll smeten på glas. Frys i minst 4 tim. Dela chokladen i bitar och smält den i en skål i vattenbad eller i mikro. Doppa bären i chokladen. Låt stelna på smörpapper i kyl. Ta fram glassen 15 min före serveringen. Garnera med bären.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem