Ingefärsglass med punsch

Ingefärsglass med punsch

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(49 st)

Festglass är glas som står färdig i frysen. Garnera med chokladdoppade physalis.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Garnering:

  • 50 g mörk choklad
  • physalis

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Riv ingefäran grovt. Vispa ihop äggulor och florsocker. Vispa grädden och blanda ner ingefära, äggblandning och punsch. Häll smeten på glas. Frys i minst 4 tim. Dela chokladen i bitar och smält den i en skål i vattenbad eller i mikro. Doppa bären i chokladen. Låt stelna på smörpapper i kyl. Ta fram glassen 15 min före serveringen. Garnera med bären.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag