Indiska tomatbönor

Indiska tomatbönor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(94 st)

En lättlagad indisk rätt med många härliga smaker. Kokos ger maträtten en touch av södra Indien. Servera gärna till kyckling om du inte vill ha den vegetarisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Dela blomkålen i mindre buketter. Skala och finhacka löken. Fräs löken i smör-&rapsolja i en kastrull. Tillsätt blomkål och garam masala. Fräs några minuter under omrörning. Tillsätt tomater och ingefära. Låt koka ca 8 min under lock tills blomkålen mjuknat något. Skölj bönorna och blanda ned dem i tomaterna. Ta av kastrullen från värmen och tillsätt hälften av yoghurten. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackad koriander.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 56 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag