Indiska tomatbönor
25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
En lättlagad indisk rätt med många härliga smaker. Kokos ger maträtten en touch av södra Indien. Servera gärna till kyckling om du inte vill ha den vegetarisk.
Ingredienser
Blomkål
|
ca 400 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
1 msk | |
Garam masala
|
1½ msk |
Konserverade körsbärstomater
|
400 g |
Krossade tomater med vitlök
|
400 g |
Riven färsk ingefära
|
1 msk |
Stora vita bönor
|
400 g |
2 dl | |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Färsk koriander
|
1 kruka |
Kokosflingor
|
ev 4 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
410 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 15 g |
Kolhydrater: | 56 g |
Fett: | 14 g |

