Indisk linssoppa

Indisk linssoppa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(39 st)

20 min

Den här smakrika soppan svänger du snabbt ihop med färdig tomatsoppa och kokta linser. Svalka av hettan med en klick matyoghurt på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

Gör så här

Gör så här

  1. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen. Finhacka ingefäran. Riv moroten grovt.
  2. Fräs morot, ingefära, garam masala och chiliflakes i smör-&rapsolja i en kastrull, utan att det får färg.
  3. Tillsätt tomatsoppan och linserna och värm under omrörning.
  4. Toppa med matyoghurt och kokos. Servera med naanbröd och limeklyftor.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 535 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 57 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Andra goda förslag