Indisk currytorsk

Indisk currytorsk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Smakrik torsk med curry och söta ärter. Garam masala kan bytas ut mot currypasta och torsken mot kummel eller kolja.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Halvera fisken och strö över salt. Låt stå ca 15 min.
  2. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  3. Fräs garam masalan i smör i en stekpanna på svag värme i ca 1 min. Tillsätt crème fraiche och ½ dl vatten.
  4. Torka av fisken lätt med hushållspapper. Lägg fisken i såsen och låt sjuda under lock i ca 4 min. Tillsätt ärterna på slutet.
  5. Servera med riset.

Skriv ut

Källa: