Indisk currytorsk

Indisk currytorsk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(34 st)

Smakrik torsk med curry och söta ärter. Garam masala kan bytas ut mot currypasta och torsken mot kummel eller kolja.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Skär fisken i bitar och strö över salt. Låt stå ca 15 min.
  2. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  3. Fräs garam masalan i smör i en stekpanna på svag värme i ca 1 min. Tillsätt crème fraiche och ½ dl vatten.
  4. Torka av fisken lätt med hushållspapper. Lägg fisken i såsen och låt sjuda under lock i ca 4 min. Tillsätt ärterna på slutet.
  5. Servera med riset.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 475 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 57 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag