Inbakad tacopizza med svamp

Inbakad tacopizza med svamp

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Imponera på alla med en hembakad tacopizza! Prova göra minipizzor - perfekt till buffébordet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Skala och hacka lök, skiva svamp och fräs i smör. Gör pizzadegen enligt anvisningarna på förpackningen. Kavla ut till 4 runda pizzor. Blanda kvarg, tomatpuré och tacokryddor. Bred ut på degen men lämna en ca 2 cm bred degkant. Lägg svampröran som en sträng på mitten. Strö ost ovanpå svampen. Vik ihop pizzan och nyp ihop degskarven. Grädda i mitten av ugnen 10-12 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem