Inbakad tacopizza med svamp

Inbakad tacopizza med svamp

30 min Buffé Huvudrätt
Imponera på alla med en hembakad tacopizza! Prova göra minipizzor - perfekt till buffébordet.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250°.
  • Skala och hacka löken. Skiva svampen. Fräs lök och svamp i smör i en stekpanna.
  • Gör pizzadegen enligt anvisningar på förpackningen. Kavla ut till 4 runda pizzor.
  • Blanda kvarg, tomatpuré och tacokryddor. Bred ut blandningen på degen men lämna en ca 2 cm bred kant.
  • Lägg svampröran som en sträng på mitten. Strö ost över röran.
  • Vik ihop pizzorna och nyp ihop degkanterna. Grädda i mitten av ugnen 10-12 min. Servera med sallad.
Klart!

Ingredienser

Gul lök
1
Champinjoner
300 g
Pizzamix
1 förp
1½ dl
Tomatpuré
2 msk
Tandoori kryddmix
1 tsk
4 dl