Het tortilla med kyckling och rucola

Het tortilla med kyckling och rucola

Betyg

(44 st)

Nya smaksuccé för alla tortilla-fans! Fyll tortillan med ruccola, salsa och ost.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 kycklingbröstfiléer
  • 1 vitlöksklyfta
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 2 dl hackad rucola
  • 1 dl tomatsalsa
  • 150 g Arla Köket® riven ost texmex
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 6 tortillabröd

Gör så här:

Gör så här:

Skär kycklingfiléerna i 1 cm stora bitar. Skala och finhacka vitlöken. Stek kycklingen och vitlöken i smör i en stekpanna ca 5 min. Lägg det stekta i en bunke och låt svalna. Blanda i rucola, salsa och ost. Smaksätt med salt och peppar. Fördela blandningen på hälften av tortillabröden. Lämna ca 1 cm kant på bröden, då osten flyter ut när man steker dem. Lägg på de resterande tortillabröden och tryck till lite lätt. Stek dem försiktigt i en torr stekpanna ca 5 min på varje sida, tills de har fått fin färg och osten har smält. Dela varje rundel i 4-6 delar vid servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem