Havrekakor med choklad
30 min
Frysbar
•
Spröda, gyllene och fyllda med bitar av mörk choklad – de här havrekakorna är svåra att motstå. Enkla att baka och alltid uppskattade, oavsett om det är till eftermiddagsfikat, utflykten eller som något sött till ett glas kall mjölk. En småkaksklassiker du gärna gör om och om igen.
Nytt
Ingredienser
| 100 g | |
|
Strösocker
|
1 dl |
|
Mörk choklad
|
100 g |
|
Havregryn
|
3 dl |
|
Vetemjöl
|
1½ dl |
|
Salt
|
1 krm |
|
Hjorthornssalt
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
157 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,7 g |
| Protein: | 4,9 % | 1,9 g |
| Fett: | 47,9 % | 8,5 g |
| Kolhydrater: | 47,2 % | 18,2 g |