Havets tartar med löjrom

Havets tartar med löjrom

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(155 st)

Perfekta förrätten med både lax och räkor. Svensk grovkornig senap ihop med gräslök och dill ger friskt sting.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g kallrökt lax
  • 100 g skalade räkor
  • 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg Kesella® kvarg 10%
  • 1 msk finhackad färsk gräslök
  • 1 msk hackad färsk dill
  • 1 tsk skånsk senap
  • 4 msk löjrom

Gör så här:

Gör så här:

Hacka laxen och räkorna. Blanda kvarg, gräslök, dill och senap. Rör i lax och räkor. Forma till 4 – 6 ovala bollar. Toppa med löjrom och gräslök.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem