Hasselnötskakor med kaffe

Hasselnötskakor med kaffe

Betyg

(18 st)

En liten GI-kaka smakar bra till kaffet. Lättbakat och lite nyttigare!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Lägg 16 hasselnötter åt sidan. Mixa resten med dinkelflingor till smulor. Tillsätt choklad, smör, äggula, honung och kaffe. Mixa tills det bildar en boll. Forma bollar av smeten och lägg på plåt med bakplåtspapper. Tryck ner en nöt i varje kaka. Grädda i mitten av ugnen 9–10 min.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 85 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem