Hasselnötskakor med kaffe

Hasselnötskakor med kaffe

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

En liten GI-kaka smakar bra till kaffet. Lättbakat och lite nyttigare!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Lägg 16 hasselnötter åt sidan. Mixa resten med dinkelflingor till smulor. Tillsätt choklad, smör, äggula, honung och kaffe. Mixa tills det bildar en boll. Forma bollar av smeten och lägg på plåt med bakplåtspapper. Tryck ner en nöt i varje kaka. Grädda i mitten av ugnen 9–10 min.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 85 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag