Hash browns
45 min
Brunch
Frukost
•
&format=webp)
Hash browns är väldigt lika våra rårakor, det är bara storleken som skiljer dem åt. I Storbritannien och USA serveras de ofta till frukost. För att det ska bli en hash brown ska de stekas som en liten plätt, gärna i en plättlagg. Finhackad lök och hackad persilja kan blandas ner i smeten för extra smakrika hash browns.

Ingredienser
Potatis
|
800 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
|
ca 3 msk |
Till servering:
Ägg
|
4 |
---|---|
Bacon
|
120 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
404 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,2 g |
Protein: | 13,9 % | 13,8 g |
Fett: | 52,8 % | 24,1 g |
Kolhydrater: | 33,3 % | 33,1 g |

