Halstrade pilgrimsmusslor med brynt sojasmör och blomkålspuré
30 min
Förrätt
•

En lyxig förrätt där det brynta sojasmöret gifter sig fint med den lena blomkålspurén. Tänk på att inte steka pilgrimsmusslorna för länge, då kan de lätt bli lite sega.
Ingredienser
Pilgrimsmusslor
|
8 |
---|---|
2 msk |
Blomkålspuré:
Blomkål
|
400 g |
---|---|
2 msk | |
Färsk persilja
|
½ dl |
Salt och peppar
|
Brynt smör med soja:
50 g | |
Japansk soja
|
2 msk |
Garnering:
Färsk persilja
|
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
197 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 6,2 % | 3 g |
Fett: | 86,4 % | 19,3 g |
Kolhydrater: | 7,4 % | 3,6 g |

