Halstrade pilgrimsmusslor med brynt sojasmör och blomkålspuré
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Förrätt
•
En lyxig förrätt där det brynta sojasmöret gifter sig fint med den lena blomkålspurén. Tänk på att inte steka pilgrimsmusslorna för länge, då kan de lätt bli lite sega.
Ingredienser
|
Pilgrimsmusslor
|
8 |
|---|---|
| 2 msk |
Blomkålspuré:
|
Blomkål
|
400 g |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Färsk persilja
|
½ dl |
|
Salt och peppar
|
Brynt smör med soja:
| 50 g | |
|
Japansk soja
|
2 msk |
Garnering:
|
Färsk persilja
|
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
197 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g |
| Protein: | 6,2 % | 3 g |
| Fett: | 86,4 % | 19,3 g |
| Kolhydrater: | 7,4 % | 3,6 g |