Hallonsylt
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Tillbehör
Frysbar
•
Det är underbart med hemgjord hallonsylt. Gott till pannkaka, fyllning i kakor och i desserter. Varm hallonsylt med vaniljglass är sagolikt gott!
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Sylt som kokas utan tillsats av extra pektin får oftast en lite lösare konsistens än köpt sylt. Önskas en mer geléaktig sylt finns specialprodukter i form av pektin och speciellt syltsocker att köpa. Följ då receptet på förpackningen.
Näringsvärden, per kg
Energi:
1879 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per kg | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 24,7 g |
| Protein: | 1,7 % | 8 g |
| Fett: | 1,9 % | 4 g |
| Kolhydrater: | 96,4 % | 445,7 g |