Hallonsorbet

Hallonsorbet

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(161 st)

Denna friska hallonsorbet har mycket smak av hallon. Servera den till efterrätt på buffén eller efter en god middag, gärna med några färska hallon på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Halvera vaniljstången på längden. Lägg den i en kastrull med vatten och socker. Koka i 2 min, låt kallna helt. Ta upp vaniljstången. Mixa hallonen med sockerlag och vänd ner gräddfilen. Kör till en tjock sorbet i glassmaskin eller frys smeten i en bunke.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 210 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem