Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Hallonsorbet
Hallonsorbet
60+ min
Efterrätt
•
Kommentarer
En underbart krämig hallonsorbet är svårslaget en riktigt varm sommardag! Den är lätt allt göra, men för allra bästa resultat behöver du ha en glassmaskin. Toppa gärna den alldeles nykörda hallonsorben med färska bär och njut!
Andra liknande recept
60+ min
Jordgubbsshake extra allt
(24)
60+ min
Äppelsorbet
(7)
15 min
Latte med lagerblad
(1)
60+ min
Frusen grapeyoghurtsoppa med äppeltoppar
(2)
60+ min
Glassbomb med sorbet
(161)
Fler recept
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Koka upp hallon, lönnsirap, vatten och socker i en kastrull.
Mixa slätt och tillsätt citronsaft. Låt svalna.
Kör hallonsorben i glassmaskin till önskad konsistens.
Förvara det som inte går åt väl inplastat i frysen.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
150 kcal
Protein:
0 g
Kolhydrater:
36 g
Fett:
0 g
Ingredienser
Frysta hallon
500 g
Lönnsirap
1 dl
Vatten
1 dl
Strösocker
1½ dl
Färskpressad citronsaft
½ dl
Andra liknande recept
60+ min
Jordgubbsshake extra allt
(24)
60+ min
Äppelsorbet
(7)
15 min
Latte med lagerblad
(1)
60+ min
Frusen grapeyoghurtsoppa med äppeltoppar
(2)
60+ min
Glassbomb med sorbet
(161)
10 min
Grön smoothie med avokado och kiwi
(18)
Budget
Sherbet på rabarber och jordgubbar
(18)
60+ min
Fryst mangocheesecake
(42)
30 min
Glassandwich
(45)
60+ min
Hallon- och yoghurtkrans
(10)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum