Hallonsorbet

Hallonsorbet

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(165 st)

Denna friska hallonsorbet har mycket smak av hallon. Servera den till efterrätt på buffén eller efter en god middag, gärna med några färska hallon på toppen.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Halvera vaniljstången på längden. Lägg den i en kastrull med vatten och socker. Koka i 2 min, låt kallna helt. Ta upp vaniljstången. Mixa hallonen med sockerlag och vänd ner gräddfilen. Kör till en tjock sorbet i glassmaskin eller frys smeten i en bunke.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 210 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa: