Hallonsorbet

Hallonsorbet

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(182 st)

Denna friska hallonsorbet har mycket smak av hallon. Servera den till efterrätt på buffén eller efter en god middag, gärna med några färska hallon på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Halvera vaniljstången på längden. Lägg den i en kastrull med vatten och socker. Koka i 2 min, låt kallna helt. Ta upp vaniljstången. Mixa hallonen med sockerlag och vänd ner gräddfilen. Kör till en tjock sorbet i glassmaskin eller frys smeten i en bunke.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 210 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag