Hallonmuffins

Hallonmuffins

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(198 st)

Ljuvliga hallonmuffins med krispigt smultäcke som går fort att baka och smakar underbart till fikat. Hallonen går att byta ut till andra bär.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Topping:

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner det smälta smöret och mjölken.
  3. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Vänd ner i smeten. Klicka smeten i 12 muffinsformar.
  4. Blanda smör, mjöl, havregryn och socker till en grynig deg. Fördela hallonen i muffinsformarna och toppa med smuldegen.
  5. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 280 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa: