Hallonmoussetårta på chokladbotten
4 tim
Dessert
Frysbar
•
&format=webp)
En vacker och lättgjord hallonmoussetårta slår aldrig fel. Till detta recept behövs ingen ugn. Botten är enkel att göra och likaså moussen. Det enda som krävs är lite framförhållning då tårtan behöver stelna i frysen. Garnera hallonmoussetårta på chokladbotten med färska hallon och lite riven choklad.
Nytt
Ingredienser
Chokladbotten:
100 g | |
Digestivekex
|
15 |
Kakao
|
3 msk |
Flingsalt
|
1 krm |
Hallonmousse:
Gelatinblad
|
3 |
---|---|
Frysta hallon
|
250 g |
Strösocker
|
1½ dl |
3 dl | |
2 dl |
Topping:
Färska hallon
|
1 dl |
---|---|
Mörk choklad
|
50 g |
Oxalis
|
Gör så här
Chokladbotten:
Hallonmousse:
Markera receptet som tillagat

