Hallonmarängtårta

Hallonmarängtårta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

15 min

Fem ingredienser och tio minuter. Det är allt som behövs för att trolla fram en ljuvlig sommartårta med smak av hallon och choklad. Botten är av maräng och därmed är tårtan också glutenfri.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 10 bitar

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Hacka chokladen fint. Mosa hälften av hallonen. Vispa grädden.
  2. Bred ut hälften av kvargen och grädden på en botten. Lägg på ⅔ av chokladen och de hela hallonen. Lägg på den andra botten.
  3. Rör ihop resterande grädde och kvarg lite slarvigt och bred på tårtan. Toppa med hallonmos och choklad.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 230 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag