Hallonmarängtårta

Hallonmarängtårta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

15 min

Fem ingredienser och tio minuter. Det är allt som behövs för att trolla fram en ljuvlig sommartårta med smak av hallon och choklad. Botten är av maräng och därmed är tårtan också glutenfri.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 bitar

Gör så här

Gör så här

  1. Hacka chokladen fint. Mosa hälften av hallonen. Vispa grädden.
  2. Bred ut hälften av kvargen och grädden på en botten. Lägg på ⅔ av chokladen och de hela hallonen. Lägg på den andra botten.
  3. Rör ihop resterande grädde och kvarg lite slarvigt och bred på tårtan. Toppa med hallonmos och choklad.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 230 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa: