Hallonkräm

Hallonkräm

Betyg

(23 st)

Mums, hemlagad hallonkräm med mjölk! Lika gott till frukost, sommarlunchen eller som mättande mellanmål.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ liter färska eller frysta hallon
  • 2 msk potatismjöl
  • ½ msk strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Tina de frysta bären eller skölj och rensa de färska bären. Blanda juice och potatismjöl med en visp i en kastrull. Rör om hela tiden och låt det koka upp. Ta kastrullen från plattan och lägg i bären. Rör om igen. Häll krämen i en skål. Strö över socker. Servera med mjölk.

Tips:

Vill du smaka fler hemlagade krämer, använd vårt recept och byt t ex till jordgubbar. Krämen kan du äta både varm och kall!

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem