Gubbröra

Gubbröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(35 st)

En extra krämig och smakrik gubbröra tack vare crème fraiche och ansjovis. En klassiker till jul men uppskattad året runt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skala och hacka löken, fräs löken i smör och låt kallna.
  2. Häll av och hacka ansjovisfilén. Skala och hacka äggen. Rör ihop alla ingredienser.
  3. Servera gärna på hårt bröd eller grovt rågbröd.

Näringsvärden, per port exkl. bröd

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Andra goda förslag