Gubbröra

Gubbröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(35 st)

En extra krämig och smakrik gubbröra tack vare crème fraiche och ansjovis. En klassiker till jul men uppskattad året runt.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Skala och hacka löken, fräs löken i smör och låt kallna.
  2. Häll av och hacka ansjovisfilén. Skala och hacka äggen. Rör ihop alla ingredienser.
  3. Servera gärna på hårt bröd eller grovt rågbröd.

Näringsvärden, per port exkl. bröd

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut