Gubbröra på rågbröd

15 min Förrätt
Gubbröra på rågbröd

Klassisk gubbröra, alltid lika god och uppskattad! Bjud gubbröra på ett gott bröd som förrätt, tilltugg eller till vickning.

Ingredienser

Gul lök
1
1 msk
Hårdkokta ägg
4
Ansjovisfilé
55 g
Hackad färsk gräslök
2 msk
Hackad färsk dill
2 msk
Kaviar
1 msk
Svartpeppar
Grovt rågbröd
4 skivor

Gör så här

  • Skala och hacka löken. Fräs den i smör och låt den kallna. Skala och hacka äggen.
  • Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna.
  • Rör ihop ingredienserna och smaka av med svartpeppar. Servera på grovt rågbröd.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

225 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 9 g
Kolhydrater: 23 g
Fett: 11 g
https://www.arla.se/recept/gubbrora-pa-ragbrod/