Gubbröra på rågbröd
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Förrätt
Tillbehör
•
Klassisk gubbröra, alltid lika god och uppskattad! Bjud gubbröra på ett gott bröd som förrätt, tilltugg eller till vickning.
Ingredienser
|
Gul lök
|
1 |
|---|---|
| 1 msk | |
|
Hårdkokta ägg
|
4 |
|
Ansjovisfilé
|
55 g |
|
Hackad färsk gräslök
|
2 msk |
|
Hackad färsk dill
|
2 msk |
|
Kaviar
|
1 msk |
|
Svartpeppar
|
|
Grovt rågbröd
|
4 skivor |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
260 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,3 g |
| Protein: | 18,1 % | 11,6 g |
| Fett: | 39,5 % | 11,6 g |
| Kolhydrater: | 42,4 % | 27,1 g |