Grytstekt entrecôte med picklade primörer

Grytstekt entrecôte med picklade primörer

1 tim Huvudrätt
En smakrik och lyxig entrecôte med härlig sås som görs av den buljong som blir kvar i grytan. Servera med den vackra galetten och de picklade primörerna. Både galetten och de picklade primörerna går bra att förbereda dagen innan. Värm bara på galetten när det är dags att äta.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!
Tips:

Galetten går utmärkt att göra dagen innan och sedan värmas upp.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

Energi:

530 kcal

Protein: 34 g
Kolhydrater: 33 g
Fett: 28 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum