Entrecote med ancho-rub

Entrecote med ancho-rub

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(38 st)

Ljuvlig entrecote som gnids in med en torr kryddblandning med mild, lite rökig anchochili som ger köttet extra smak. Grilla sedan köttet och bjud med goda grönsaker.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g entrecote 2 skivor
  • 1 tsk flingsalt

Ancho-rub:

  • 2 tsk stark paprikapulver
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen ingefära
  • ½ tsk farinsocker
  • 1½ tsk salt
  • 1 msk ancho chili

Gör så här:

Gör så här:

Börja med barbecuesåsen. Blanda kryddorna till ruben och gnid in köttet med den. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida. Lägg köttet vid sidan av glödbädden och låt det grilla ytterligare ca 5 min. Dela eller skiva köttet, strö över flingsalt och servera med grillade grönsaker och barbecuesås.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem