Entrecote med ancho-rub

Entrecote med ancho-rub

Betyg

(38 st)

Ljuvlig entrecote som gnids in med en torr kryddblandning med mild, lite rökig anchochili som ger köttet extra smak. Grilla sedan köttet och bjud med goda grönsaker.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g entrecote 2 skivor
  • 1 tsk flingsalt

Ancho-rub:

  • 2 tsk stark paprikapulver
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen ingefära
  • ½ tsk farinsocker
  • 1½ tsk salt
  • 1 msk ancho chili

Gör så här:

Gör så här:

Börja med barbecuesåsen. Blanda kryddorna till ruben och gnid in köttet med den. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida. Lägg köttet vid sidan av glödbädden och låt det grilla ytterligare ca 5 min. Dela eller skiva köttet, strö över flingsalt och servera med grillade grönsaker och barbecuesås.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem