Grönpepparkyckling
50 min
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Grönpepparkyckling är en smakrik vardagsfavorit med krämig sås, mild hetta och djupa umamitoner från soja och kalvfond. Tillsammans med champinjoner, fräsch citronsallad och råris blir det en komplett och balanserad måltid.
Nytt
Ingredienser
Kycklingbröst
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
1 msk | |
Champinjoner
|
250 g |
Grönpeppar i lag
|
1 msk |
3 dl | |
Kalvfond
|
2 msk |
Japansk soja
|
1 msk |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Till servering:
Råris
|
3½ dl |
---|---|
Zucchini
|
1 |
Babyspenat
|
100 g |
Citron, finrivet skal och saft
|
1 |
Dijonsenap
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
777 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,5 g |
Protein: | 24,5 % | 46,8 g |
Fett: | 43,7 % | 38,4 g |
Kolhydrater: | 31,8 % | 60,8 g |

