Grönkålscocotter

Grönkålscocotter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

Grönkål trivs bra med muskot och ost i små, rara portionsformar, kan även stjälpas upp.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 6 port

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Tina och krama ur grönkålen och blanda den med resten av ingredienserna. Fördela blandningen i sex smorda ugnssäkra portionsformar som rymmer 1 1/2 dl. Ställ formarna i en långpanna och häll varmt vatten runt om så att det når upp till halva formarnas höjd. Baka cocotterna i mitten av ugnen 20 – 25 min.

Tips:

En kall sås, gräslök&vitlök, blandad med 1 dl hackade hassel- eller valnötter passar bra till cocotterna.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem